Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Да ги однесам децата у школо

Извинување упатено кон присутните непосредно пред заминување поради вршење голема нужда.

Чекај, само да ги однесам децата у школо.

5

Случајни записи:

Што рече?

Маaе'гкати!

Диќ