Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Да фрлам еден кур

Фраза која машкиот пол ја користи пред вршење на мала нужда.

10

Случајни записи:

Чао мала фешн ТВ

Кукуличка

Шие ми га ѓуро...