Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Го лапна небањат

Термин со кој се објаснува дека субјектот се наоѓа во особено незгодна ситуација, често со цел да се трга сеир.

Аууу, ама го лапна небањат.

12

Случајни записи:

Опашуење

Ѓонија

Кооперација