Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Буљаш

Слично како педер, позвучен збор згоден за римување

- Еј, буљаш?! На кур да ми се љуљаш!

6

Случајни записи:

Фиљан чоек

Сигурна карта

Лаком г'з трагедија