Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Не ме јеби

Одговор на нешто за кое не ви се верува, нешто чудесно и неверојатно. Или извик на неверување.

Ќе се женел бе! Дај не ме јеби.

4

Случајни записи:

Опушти се

Глупи сте

Јебозовна