Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ми го тури

Кога некој успешно ќе те изигра.

Требаше да излезам со оваа на кафе, ама ми го тури.

2

Случајни записи:

Китач

Јапајанка

Да не му е ... брат/татко/чичко тој што му е