Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Бооооо

Едниница мерка за количина на глупост (битолски).

Боооо глуп чоек.

10

Случајни записи:

Шо мајка ти?

Да ги ринеш со лопата

Пусти-куќа