Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Неприсвест

Кога одредено лице не е разумно. Најчесто конзумирачи на дрога или алкохол.

Види го братон гол се соблече на шанк... неприсвест

34

Случајни записи:

Да го исцедам лимоно

Брштае

Да ти умре мајка у пичка!