Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Од големото добро утро

Некој од висока класа, кој е на високо општествена положба, богат, важен.

Саркастичен израз за оние кои всушност не се такви, а сакаат да бидат. СКОРОЕВИЧИ ...

4

Случајни записи:

Недод'гав

Жими куров

Еба си куче мајката