Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Токмак

Глупав човек, без врска и ум. Инаку може да биде и толчник за аван

Бре што токмак е човеков ништо не разбира, џабе зборуваш!

1

Случајни записи:

Те фатив ли, те ебав

Баџо

Лабаво