Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Фацата твоја!

Импулсивен одговор при напната дискусија.

Фацата! Да ти ебам фацата. Фацата твоја.

2

Случајни записи:

Млак да ти кисне во уста

Ќе рикаш к'о Магарица

Љуткав