Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ќутук

Кога не знаеш да преведеш нешто. Синоним со Хорхе.

Кажи нешто, не стои ко ќутук.

2

Случајни записи:

Спичка(в)

Алкaр, Алкaрче

Курава (Кураба)