Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Противменење

Израз во прво лице. Кога сите одат против лицето.

Сите на мене ми се свртевте. Какво е ова противменење ?!

1

Случајни записи:

Си цепа

Ќе идеме да јадеме

Што го вртам