Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ситуација

1. Неповолна животна констелација, проблем предизвикан од присуството и/или дејствата на други поединци. 2. Поволна животна констелација што се манифестира со изразит потенцијал за секс во многу блиска иднина.

1. Не можам сега, имам ситуација.2. Друг пат ќе одиме на пиво, брат, имам ситуација за вечер.

2

Случајни записи:

Недод'гав

Т'чковина

Дугме