Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Забибери

Вид збор: Глагол, свршен Означува давање на гол од голема далечина. Најчесто предизвикува изненадување кај голманот, како и кај публиката.

Овој на голот се чудеше кога му ја забибери од 30 метра.

1

Случајни записи:

Ужифкич, плифкич и кулиркич

Куршлус

Дрн дрн јарина