Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ѓонија

Изворно ѕидарски агломер, турцизам. Битолски. Се користи за да се нагласи отклонувањето од наведениот. Нетокму.

Абе остај ја неа, бега од ѓонија.

13

Случајни записи:

Фсдфасдас

Дрн дрн јарина

Жур-бур