Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Џек

Личност која одеднаш изненадува со нешто, облечен многу подобро од другпат, нешто ново си купил - асоцирајќи на тоа колку е јак, ко Џек Бауер од “24“ Напомена: Иако ретко, може да биде употребено и во негативна смисла

- Ја глеаш онаа? Ја иам ќарено!- Ииииии да ти ибам Џекот, еј!- Ципеливе добри се?- Еј Џек да ти ибам, еј!- Шо се праиш Џек бе, цел ден ти звонам не креваш!- Шо се замислуеш дека си бе, Џек?

1

Случајни записи:

Зелено џамче

На кафе

Китач