Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Пичка

Збор кој истовремено се користи за: 1. женски полов орган 2. девојка Да не се помеша со ”пизда”, збор кој означува карактерна особина.

”Каква пичка сум видел..пуууф. Не биди пизда иди и напрај и муабет.”

1

Случајни записи:

Кондиција

Мадe

Хацер