Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Семки-кикири

Битолски опис за безначајност на нешто.

Фати нешто чера бе? Ништо, семки-кикири.

6

Случајни записи:

Милко

Прдеж у гаќи

Муфљуз