Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Папучар

Лик кој станува од кафанска маса и се трга 15 метри на страна кога ќе му се јави девојката. (Бројот на направени чекори е стандардизирана и интернационално прифатена единица мерка за папучарство.)

Види го папучаров еј, отиде преку улица да се лигави по телефон.

3

Случајни записи:

Куродрвино

Ебиветер

Тачка