Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Тенеќе

1) Лим. 2) Впечатливо глуп човек. Битолски.

Леле какво тенеќе е, не мом ...!

3

Случајни записи:

Спичка(в)

Да ги ринеш со лопата

Онаквото