Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Кабадаја

Чоеко шо зема 10.000 плата, троши 15.000 и да го отепаш незнај од кај му се тие 5.000 (битолски)

6

Случајни записи:

Февга

Шлаач, шлаење

Цреп