Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Диќ

Велешки. Одрекување, негирање, спротивставување, чудење, негодување..

Диќ, небеф ја бе. Дииииќ, што се занесува оваа. -Ти ли ја кажа бе? -ЈАС!!! ДИЌ!

1

Случајни записи:

Палење патики

Вид-виделија

Шиба