Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ројка

Глупава женска, девојка која не е способна да направи нешто како што треба или му направила лошо на некој. навредливо *Кавадаречки

ЕЕЕ бе, а види ли наа ројката како се изглупира. Види ројка даааеее...

0

Случајни записи:

Торко

Џамаданче

Aј на по една