Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Тракатанци

Општ израз за збир на предмети, процедури и/или други нешта кои се непотребни, небитни и/или одземаат многу време или енергија?

- И, како е? Лесно?- Абе не е тешко ама има 300 тракатанци...ексик.

1

Случајни записи:

Мавање четка

Курајбер

Фрфоса