Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Недод'гав

Нетокму, ненормален (кумановски)

Што се понашаш како недод'гав?

2

Случајни записи:

Качување

Кур се тресе, пичка се таласа

Не ми џвакај мадињата