Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Пемпељче

Универзален израз за ситен предмет. За разлика од куралце, кое е поопшто, пемпељче најчесто е поврзано со техника или електроника.

2

Случајни записи:

Петарда

Она онде

С'клетчија