Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Тинка

Ез фани ез кен би, глагол, машко самозадоволување на Битолски. Скопски: дркање.

кај сте бе Тинкачи?!

0

Случајни записи:

Шлакнат

Скурчено

Гипс