Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ошурување

Кога купуваш нешто скапо, а потоа истото го глеаш на пазар за пола цена

Вчера купив маска за таблетот 2000 денари, после ја видов истата на Битпазар за 200. Ме ошурија упм.

1

Случајни записи:

Не се Калиопи

Кур се тресе у ладна вода

Ехе