Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Маџар

Типичен Битолски израз на отвореност и толеранција кон доселеници. Скопски: сељак.

- Бооо го виде шо напрај?- Лееее маџааар!

3

Случајни записи:

Тенеќе

Тури му пепел

Скопје 2014