Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Буљаш

Педер или човек кој што се понаша педерски т.е. не е фер кон другите и себично се понаша.

Абе буљаш еден.

0

Случајни записи:

Дудук

Шлаач, шлаење

Тачка