Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Шемизе

Битолски за шкаф(че) каде се чуваат кошули. Најверојатно доаѓа од фанцуското chemise (кошула).

6

Случајни записи:

(У)цвика, Цвикање

Биртија

Подуени јајца