Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Свашта

Чудење дека некој нешто направил вон разумот и моралот

Не ми се веруе, свашта

4

Случајни записи:

Ебале се муката и невољата и родило се патилото

Ѕивра

Ехе