Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Шупраиш

1.Термин користен од шмизли најчесто скопски 2.Термин користен од дамата со бркови во тел. разговори.

Кај си бе Зоки? Шупраиш?

7

Случајни записи:

Бостан

Кокошка се занесуе!

Онли Гад кен џаџ ми