Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Е, ре?

По охридски: Шо прајш, како си, шо има ново? Се користи во при разминување со позната личност и најчесто не се очекува одговор на поставеното прашање.

Прашање: Е, ре? Одговоер: Е. Ти?

2

Случајни записи:

Поинтилизам

Важи договорено

Мафе