Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Еден неубав

Главна компонента во градење на охридска навреда. Се дава како суфикс на буквално било која именка и навредата е спремна. Доколку се користи со некоја од стандардните навреди значително ја појачува. Најчесто се впарува со - скепар.

- Скепар еден неубав! - Пицајзла една неуба! - Узенгија едно неуба! - Дебил еден неубав! - Јавор еден неубав!

1

Случајни записи:

Тури му пепел

Онли Гад кен џаџ ми

Попско дете на задушница