Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Секундарно

Збор кој означува 'споредно', но полуписмената популација го користи како 'за во истата секунда.'

Секундарно доаѓам! - Глуп си.

58

Случајни записи:

Подуени јајца

Т'чка

Цепидлачење