Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Демагогија

Систем и метод по којшто се служи демагогот за да дојде до посакуваната цел...

Старец убедува млада девојка дека од тврд кур се добива рак на јајници...

1

Случајни записи:

Чеша ја кикиритката (штипски)

Ремпере

Лабаво