Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Талент

1.Способност со која си обдарен од раѓање 2. Сарказам за неспособност

*Му паѓа флаша пиво Леее брат значи кој талент си.

1

Случајни записи:

Копиљ

Ошурување

Токмак