Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Она онде

Универзален прилог за место

Ај онади го она онде онаквото, ми се онаквова. -Кое каде? -Она онде!

5

Случајни записи:

Да ги однесам децата у школо

Ошурување

Онли Гад кен џаџ ми