Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Чеша ја кикиритката (штипски)

1) Фраза за укажување на сексуалениот нагон на одредена девојка.

Опасна е оваа у фустано. Чеша ја кикиритката очигледно.

4

Случајни записи:

Да фрлам еден кур

Штивац

Закачување