Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Дандана

Кочански израз за досада, с`клет.

Педер седи бе уше малку! Не можам, ногу ми е дандана.

3

Случајни записи:

Истина

Клапчо

Од умрен топол газ бара