Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Не биди Јоше!

(1) Машко име кое само пијан кум го дава. (2) Говорна реченица да навредиш некого дека е глуп, машки род исклучиво.

Ооо не биди Јошее..

2

Случајни записи:

Да ти расти бамјата

Ѕунѕурка

Aј на по една