Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Џаболебар

Некој кој не прави ништо, безделничи. Се користи и како глагол - џаболебарење.

-Шо праиш? -Нишо, џаболебарам.

1

Случајни записи:

Добар ден тетине, здраво чичо Тасе

Бонсек

Фаќа чур