Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Безделничење

Правење нешто тотално бескорисно, губење време на работи кои нема да донесат никаков резултат.

Цел ден безделничиш, земи напрај нешто со себе!

0

Случајни записи:

Бричикур Цветан

Плачипичка

Педерлук