Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Забезекнат

(Скопска регија, постои и како глагол) - ,,се забезекне,, - вџашен, изненаден

1. Кога дојде со таа рамбовката со шкорпијата се забезекнав.

1

Случајни записи:

Путето и' лепе као платинка

Од умрен топол газ бара

Тони, ме боли