Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Бучук

Голема глава; Човек со голема глава; Мерка за тежина (20 оки)

Тргни го бучукот, го криеш сонцето.

7

Случајни записи:

Жими куров

Важи договорено

Јанино