Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Токмак

Технички: чекан поголем од 500g, фактички, тежок човек, некој шо се смее на виц за полицајци после 15минути.

Беги бе токмак един, ст си смотан, дете од 3то оделејне та заебаве. Гевгелијски.

0

Случајни записи:

Ајкурка

Февга

Џрџори