Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Мексичко плава

Едно од оружјата на машкиот пол, кога станува збор за правилно препознавање на боите.

- Шо боја ти е колата?- Мексичко плава.

3

Случајни записи:

Кур се тресе у ладна вода

Јрли

Ебале се муката и невољата и родило се патилото