Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Шконтар

Неспособен човек кој нон-стоп нешто се жали, мрзелив и глуп.

Дај бе оди купи пиво, не биди шконтар!

0

Случајни записи:

Чикија

Изронета во сурато

Ѕунѕурка